Skip to main content

Nyhavn Erhverv skræddersyr grupperejser og erhvervsrejser til hele verden for virksomheder og foreninger. Vi har over 40 års erfaring og sender årligt mere end 140 grupper ud i verden.

Hvad kan vi hjælpe dig med ?

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer alle former for rejser

Rejsetyper

Hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder I rejsespecialister, der sammensætter lige præcis den rejse, der matcher jeres behov. Se alle rejsetyper.

Image
Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer

Destinationer

Barcelona eller Berlin? Marrakesh eller Madrid? Vi hjælper jer med at finde den bedste destination til jeres formål, budget og ønsker.

Image
Island snescooter

Oplevelser

Vi har ingen standardløsninger på hylden, for det er jo netop de unikke oplevelser, som huskes og tales om længe efter, I er kommet hjem. Se et udvalg af oplevelser i hele verden her.

 • Image
  Til messer med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Oplev Berlin med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser arrangerer firmarejser, bestyrelsesmøder, venues og konferencer
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser gør din firmarejse til noget særligt
 • Image
  Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser finder unikke mødefaciliteter til jeres firmafest

Sådan skaber vi rejser for F.C. København

Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser er officiel rejsepartner for F.C. København. Ida Løfberg fortæller her om samarbejdet fra de spæde forberedelser til afvikling af rejserne ved FCKs kampe i Europa.

Image
Snescooter på Svalbard

6 bud på firmarejser til vinter

Er I til teambuilding under lune himmelstrøg? Eller vil I omfavne vintervejrets mange oplevelsesmuligheder i det kolde nord? Se 6 bud på, hvor I skal tage på firmarejse til vinter.

”I forbindelse med et større kundearrangement i Tyskland var Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser det naturlige valg, da vi har rigtig god erfaring med dem. De er meget professionelle samt proaktive med løbende opfølgning og status på både det praktiske i hele arrangementet, men også det omkostningsmæssige – både før og efter selve arrangementet.”
Erik Rolvung
Scania Danmark A/S
Image
Oplev den fjerdestørste gletsjer på Island, Mýrdalsjökull-gletsjeren, med Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser.

Er Jeres organisation klar til de nye udfordringer?

Mange grupperejser har til formål at styrke samarbejdet og relationerne til hinanden. Eller samle inspiration til nye mål og udviklingsprojekter.

Island har en bred vifte af muligheder for spændende mødefaciliteter til aktiviteter der samler organisationen. Læs her om en grupperejse under jorden.

Image
Udsigt over Rom

Tag på firmarejse til Italien

Italien er et overvældende land - på den bedst tænkelige måde. Et overflødighedshorn af kunst, kulturskatte, gastronomi, skøn natur – og sans for livets små detaljer - der inspirerer og varmer hjertet, som få andre steder i verden.  

Læs mere om de mange fordele ved Italien som destination.

Hvorfor Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser?

Skræddersyede rejser

Vi har ingen standardprodukter på hylderne. Alle rejser skræddersyes efter jeres behov og ønsker om udbytte. Der er nemlig ingen kunder, der er ens.

40 års erfaring er jeres sikkerhed

Vi har branchens bedste projektledere og har gennem tiden arrangeret utallige erhvervs- og grupperejser. Få besidder samme førstehåndsviden.

Ansvar og tilgængelighed

Ingen kan forudse en askesky eller andre uventede overraskelse. Skulle uheldet være ude på rejsen, står vi klar med den rette løsning 24/7.

Netværk i hele verden

Uanset hvor I ønsker at rejse hen i verden, har vi et professionelt netværk på den pågældende destination. Det er jeres garanti for en vellykket rejse.

Online registrering

Når I køber en erhvervs- eller grupperejse gennem Nyhavn Erhverv, får I adgang til vores online registreringssystem.
Systemet gør det let for jer at holde styr på al information om rejsens deltagere, dele dokumenter og bevare overblikket.
Image
Teamet hos Nyhavn Erhvervs- og Grupperejser

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ring til vores projektledere for mere inspiration. Alle erhvervs-, grupperejser og arrangementer skræddersyes efter jeres mål og ønsker.

Telefon: 33 18 84 50

Fakta om Nyhavn Erhverv

140 rejser
Skræddersyr årligt 140 erhvervs- og grupperejser
6.000 gæster
Mere end 6.000 rejsende erhvervsfolk om året
23 lande
Årligt på 23 forskellige destinationer

Certificering